Medietic

Opinie

4

Poniżej ostatnie recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

Grażyna Flaszka

Grażyna Flaszka

22 listopada 2018

W 100% POLECAM, przy niewielkim wysiłku wymierne efekty.

Monika Golik

Monika Golik

20 listopada 2018

Bardzo miła i fachowa obsługa. Diety urozmaicone. U mnie 13 kg mniej więc polecam gorąco 😃

Natalia Twardzik

Natalia Twardzik

19 listopada 2018

Dziękuje Pani Moniko za pomoc w dobraniu i przygotowaniu mojej diety. Dzięki tej diecie pozbyłam się już 8 kilogramów. Dieta jest bardzo zróżnicowana i prosta w przygotowaniach. Bardzo polecam :)

Bronka Krupińska

Bronka Krupińska

14 listopada 2018

Fachowa obsługa. Efekty widoczne bardzo szybko. Trzeba mieć tylko trochę chęci i silnej woli.

Marta Pająk

Marta Pająk

25 października 2018

Pomysł z punktem pobrań rewelacja! Możliwość umówienia na konkretną godzinę, to niewątpliwie udogodnienie, pozwala zaplanować sobie dzień i oszczędzić czas. Szczególnie sprawdza się gdy musimy jechać na badanie z dzieckiem lub starszą osobą. Bez zbędnych kolejek i dodatkowego stresu, "że nie zdążę do pracy". Sam wynik i rejestracja również w formie on-line. Pani na recepcji bardzo miła, Pani pobierająca krew też bardzo sympatyczna. Dobrze jest mieć takie laboratorium w pobliżu. Polecam w 100 %. I przede wszystkim dostępne ceny badań �

Katarzyna Bziuk

Katarzyna Bziuk

1 sierpnia 2018

Mówią, że najtrudniejszy pierwszy krok i jest to szczera prawda. Jeśli czujesz, że to jest ten moment aby zrobić coś dla siebie, swojego zdrowia a przy okazji dla bliskich, bo oni też skorzystają na twojej przemianie, zgłoś się do Pani Moniki. Pomoże ci zrozumieć dlaczego twoja walka z nadwagą to walka z wiatrakami. Już po dwóch tygodniach będzie efekt, który sprawi, że nabierzesz wiary w to, że się uda. Pani Monika zmieni twój sposób myślenia i podejścia do diety. Od tej chwili nie będziesz na diecie, ty po prostu zmienisz swoje nawyki żywieniowe i stanie się to twoim naturalnym sposobem odżywiania, które w efekcie pozwoli Ci pozbyć się zbędnych kilogramów i poczuć się zdecydowanie lepiej. Można by tak pisać tu bez końca o zbawczym wpływie zdrowego żywienia ale szkoda czasu, lepiej rusz tyłek i wybierz się do Pani Moniki a przekonasz się sama � Pamiętaj : najtrudniejszy pierwszy krok, ja go zrobiłam, nie żałuję, 4 miesiące - 13,5kg mniej, 18cm mniej w talii i 18cm mniej w dupie � tzn. w biodrach.

Aurelia Łęgowska

Aurelia Łęgowska

3 maja 2018
Aleksandra Bucka

Aleksandra Bucka

26 kwietnia 2018

Dziękuję Pani Moniko za efekty, za profesjonalne podejście, za motywację, wspaniałe przepisy. Polecam Medietic każdemu kto ma kłopoty z wagą i ze zdrowiem.

Izabela Rubisz

Izabela Rubisz

16 marca 2018
Magdalena Musiał

Magdalena Musiał

6 lutego 2018
Joanna Wawrzyniak

Joanna Wawrzyniak

12 stycznia 2018
Ania Szn

Ania Szn

14 grudnia 2017

Polecam � dziękujęmy bardzo za efekty :-D

Monika BL

Monika BL

30 sierpnia 2017

Jeśli chcecie zrzucić zbędne kilogramy polecam wizytę u Pani Moniki! Przygotowana indywidualnie dieta była bardzo smaczna, wcale nie pracochłonna, no i sycąca. Nie ma mowy o głodówkach. Waga ładnie spadała. Kolejne wizyty były bardzo motywujące. Tego lata bez kompleksów mogłam włożyć bikini.

Ola Słodczyk Stolka

Ola Słodczyk Stolka

23 lipca 2017

Do Pani Moniki trafiłam w 2015 r. opowiedziałam jej o moim synu z ZA i o tym że gdzieś coś usłyszałam o specialnej diecie dla tych dzieci, spotkała mnie miła niespodzianka gdyż Pani Monika objęła nas fachową opieką, dostosowała odpowiednią dietę , po której rezultaty były widoczne od razu. Bardzo dobry i wygodny kontakt. Polecam.

Barbara Świerczok

Barbara Świerczok

20 czerwca 2017

Dzięki diecie jaką ustaliła dla mnie Pani Monika jestem lżejsza o 12 kg, zdrowsza, lepiej się czuję, ładniej wyglądam, mam lepsze wyniki. Polecam wszystkim, którzy mają problem z nadwagą wizyty u Pani Moniki. Nie zwlekajcie, bo ,,najtrudniejszy pierwszy krok".

Agnieszka Nowrot

Agnieszka Nowrot

15 czerwca 2017

Serdecznie polecam Panią Monikę. Od marca jestem pod opieką Pani Moniki, a efekty są rewelacyjne. Wszystko dzięki dobremu i zdrowemu żywieniu. Przepisy są bardzo smaczne, zdrowe, zróżnicowane i proste w przygotowaniu, oczywiście dobrane dla każdego indywidualnie. Nigdy nie czułam, że jestem na diecie tylko zmieniłam nawyki żywieniowe. Dzięki ułożonemu przez Panią Monikę jadłospisowi, poradom i wsparciu udaję mi się zrzucić zbędne kilogramy, a przede wszystkim nauczyłam się, jak co i kiedy jeść, żeby cieszyć się zdrowiem i formą. Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam, jeśli ktoś potrzebuje i chcę trafić do odpowiednio wykwalifikowanego specjalisty. Zachęcam gorąco, bo naprawdę warto, pozdrawiam.

Brygida Kowalczyk

Brygida Kowalczyk

26 kwietnia 2017

Od Stycznia 2017 roku jestem na SUPER diecie odchudzającej ,którą poleciła mi najlepsza Znawczyni Tematu,Profesjonalistka ,Dietetyczka-pani Monika M.S.Dzięki Pani Monice od stycznia do dziś jest mnie mniej o 16-17 kg.A dieta Pani Moniki jest PRZEPYSZNA,bardzo zdrowa i nie znudzi się.P.Monika jest SUPER Osobą i najlepszym psychologiem,potrafi trafić w psychikę człowieka jak nikt.Gdybym wcześniej wiedziała o P.Monice już dawno poddałabym się diecie,wcześniej dwu lekarzy (w tym jeden z Por.Chorób Metabolicznych) powiedziało,że mam takie zaburzenia,że u mnie metabolizm w ogóle nie działa i nigdy nie uda mi się schudnąć. A P.Monika poradziła sobie od razu.Będę Jej wdzięczna na zawsze i nadal chcę jeszcze się odchudzać,bo nadal jest mnie jeszcze za dużo.Wiem,że z Profesjonalistką Moniką uda mi się i bezpowrotnie będę miała wymarzoną wagę.Dzięki Pani Monice już wiem co robiłam źle,na czym polegały moje błędy.

Krystyna Moskała

Krystyna Moskała

12 kwietnia 2017

Jedna z moich lepszych decyzji to wizyta u pani Moniki �

Marta Piróg

Marta Piróg

27 stycznia 2017

Zdecydowałam się na wizytę u Pani Moniki ponieważ nie toleruję laktozy co wiązało się z potwornym bólem żołądka i brzucha od bardzo długiego czasu. Dieta bez laktozy skomponowana genialnie. W drugim dniu diety dolegliwości ustaliły a przy okazji smacznie zgubiłam 7 kg.

Ania Rajtarowska

Ania Rajtarowska

17 listopada 2016

Dodaj swoją opinię na facebooku