Medietic

Opinie

Poniżej ostatnie recenzje z naszego fanpage'a na Facebooku:

Magdalena Borecka

Magdalena Borecka

5 lipca 2020

Korzystałam kilka lat temu i bardzo polecam. Dieta układana jest zgodnie z preferencjami i jest różnorodna. A najważniejsze- przynosi efekty. Polecam! 🥰💪

Karina Kubicka

Karina Kubicka

11 czerwca 2020

Z całą rodziną korzystaliśmy z Waszych usług z bardzo dobrym skutkiem. Jadłospisy regularnie otrzymywaliśmy drogą elektroniczną (mam je do dziś🙂). Polecam

Beata Linka

Beata Linka

7 czerwca 2020

Gorąco polecam! Diety są pyszne i przynoszą pożądane efekty!

Wioletts Maria Zakaszewska

Wioletts Maria Zakaszewska

4 czerwca 2020

GORĄCO POLECAM P.MONIKE...FACHOWE DORADCTWO,PEŁEN PROFESJONALIZM,SUPER SZYBKI KONTAKT... POLECAM!!!!!

Anna Kołodziej

Anna Kołodziej

31 maja 2020

Pani Monika prowadziła moją dietę blisko dwa lata, ale byłam trudną pacjentką (hashimoto i niedoczynność tarczycy). Udało mi się osiągnąć upragnioną wagę. Dieta bardzo dobra, zróżnicowane posiłki, dość spore, ale proste w przygotowaniu. Z całą pewnością polecam Medietic wszystkim borykającym się z problemami nadwagi.

Carrie Wood

Carrie Wood

29 maja 2020

Jestem stalym klientem od wielu lat, bardzo polecam! Zawsze uwielbiam moje diety bo uwzgledniaja to co lubie a czego nie :) Nie powiedzialabym ze jestem najlatwiejszym klientem ze wzgledu na endometrioze, nietolerancje pokarmowe, fakt iz potrzebuje diety weganskiej i bezglutenowej a takze mieszam na drugim koncu swiata. Dla Pani Moniki zadna z tych rzeczy nie stanowila jednak nigdy problemu:) Diety sa bardzo smaczne, proste i szybkie do przygotowania a takze naprawde dzialaja. Polecam kazdemu z calego serca! :)

An Na

An Na

13 listopada 2019

Polecam ,pełen profesjonalizm!!!

Monika Biadacz

Monika Biadacz

17 października 2019

Polecam Panią Monikę dietetyczkę. Efekty diety są bardzo widoczne i na wadze i "na oko". 😁 Potrawy bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu. Wiele przepisów będziemy stosować także po zakończonej diecie. Pani Monika jest przemiłą osobą, bardzo motywującą do działania 😎

Dawid Przybylski

Dawid Przybylski

5 września 2019

Polecam dietetyczkę Panią Monikę. Diety, które układa, są proste do przygotowania, smaczne a przede wszystkim jest pożądany rezultat.

Iwona Grupa-Rother

Iwona Grupa-Rother

29 marca 2019

Jak najbardziej POLECAM w 100% personel bardzo miły diety dopasowane dla każdego indywidualnie,przy trzymaniu się wytycznych efekt murowany 💪 👍

Grażyna Flaszka

Grażyna Flaszka

22 listopada 2018

W 100% POLECAM, przy niewielkim wysiłku wymierne efekty.

Monika Golik

Monika Golik

20 listopada 2018

Bardzo miła i fachowa obsługa. Diety urozmaicone. U mnie 13 kg mniej więc polecam gorąco 😃

Natalia Twardzik

Natalia Twardzik

19 listopada 2018

Dziękuje Pani Moniko za pomoc w dobraniu i przygotowaniu mojej diety. Dzięki tej diecie pozbyłam się już 8 kilogramów. Dieta jest bardzo zróżnicowana i prosta w przygotowaniach. Bardzo polecam :)

Bronka Krupińska

Bronka Krupińska

14 listopada 2018

Fachowa obsługa. Efekty widoczne bardzo szybko. Trzeba mieć tylko trochę chęci i silnej woli.

Marta Pająk

Marta Pająk

25 października 2018

Pomysł z punktem pobrań rewelacja! Możliwość umówienia na konkretną godzinę, to niewątpliwie udogodnienie, pozwala zaplanować sobie dzień i oszczędzić czas. Szczególnie sprawdza się gdy musimy jechać na badanie z dzieckiem lub starszą osobą. Bez zbędnych kolejek i dodatkowego stresu, "że nie zdążę do pracy". Sam wynik i rejestracja również w formie on-line. Pani na recepcji bardzo miła, Pani pobierająca krew też bardzo sympatyczna. Dobrze jest mieć takie laboratorium w pobliżu. Polecam w 100 %. I przede wszystkim dostępne ceny badań �

Aleksandra Bucka

Aleksandra Bucka

26 kwietnia 2018

Dziękuję Pani Moniko za efekty, za profesjonalne podejście, za motywację, wspaniałe przepisy. Polecam Medietic każdemu kto ma kłopoty z wagą i ze zdrowiem.

Dodaj swoją opinię na Facebooku